Un fil fabricat a partir de cotó REGENERAT. La diferència del cotó REGENERAT i el RECICLATGE, és que no s’ha utilitzat. Aquest prové dels minvaments de les fàbriques tèxtils i al qual se li ha afegit poliamida regenerada per a donar-li consistència i suavitat (la poliamida és necessària en aquests reciclatges/regenerats per a donar resistència i caiguda al fil). Seria com un fil reciclat però que no ha estat reutilitzat, amb el que la qualitat és molt més alta que el cotó reciclat.

Els filats procedents de cotó regenerat no requereixen de tenyit posterior, ja que, a l’ésser un cotó no usat, però si tintat, no fa falta tornar-lo a tintar. El color que té ve dels tèxtils regenerats i són colors actuals usats en moda.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Este web únicamente utiliza cookies propias con finalidad técnica y estadísticas, no recaba ni cede datos de carácter personal sin tu conocimiento. Sin embargo, puede contener enlaces a webs de terceros con políticas de privacidad ajenas a la de mi web que podrás decidir si aceptas o no cuando accedas a ellos. Puedes personalizar las cookies aquí  -    Más información
Privacidad
Abrir chat
Bienvenid@ a el Taller de Ideo
Estoy aquí para ayudarte
Hola, soy María Jesús de EL TALLER DE IDEO.

Dime, ¿Qué necesitas?