Un fil fabricat a partir de cotó REGENERAT. A diferència del RECICLAT, el cotó utilitzat per a fer el REGENERAT no s’ha usat. Prové dels minvaments de les fàbriques tèxtils i se li afegeix poliamida regenerada per a donar-li consistència i suavitat (la poliamida és necessària en aquests reciclatges/regenerats per a donar resistència i caiguda al fil). Seria com un fil reciclat, però no al no haver estat reutilitzat, s’obté una qualitat  molt més alta.

Els filats procedents de cotó regenerat no requereixen de tenyit posterior, ja que, al ser un cotó no usat, però si tintat, no cal tornar-lo a tintar. El color que té ve dels tèxtils regenerats i són colors actuals usats en moda.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Este web únicamente utiliza cookies propias con finalidad técnica y estadísticas, no recaba ni cede datos de carácter personal sin tu conocimiento. Sin embargo, puede contener enlaces a webs de terceros con políticas de privacidad ajenas a la de mi web que podrás decidir si aceptas o no cuando accedas a ellos. Puedes personalizar las cookies aquí  -    Más información
Privacidad
Abrir chat
Bienvenid@ a el Taller de Ideo
Estoy aquí para ayudarte
Hola, soy María Jesús de EL TALLER DE IDEO.

Dime, ¿Qué necesitas?