Màscares a tu estilo

Màscara higiènica reutilitzable, fabricada segons norma UNE 0065-2020.

Fabricant: Mª JESÚS BERMÚDEZ CANO.

CIF: 52401020M

ADVERTIMENT: Aquest dispositiu no és un producte sanitari en el sentit de la directiva 93/42 o del reglament UE/2017/745, ni un equip de protecció individual en el sentit del reglament UE/2016/425.

Mascaretes de doble capa més butxaca:

Capa exterior: Cotó 100%
Capa interior i filtre: material tèxtil 100% cotó bacteriostàtic resistent a la penetració de líquids i bacteris (equivalent FFP-2) Aquest material manté les seves propietats fins a 25 rentats, on podria començar a disminuir la seva efectivitat.
Butxaca interior: 100% cotó.

Mascareta certificada pel laboratori AQUIMISA l’informe determinat del qual:

EFICÀCIA DE FILTRACIÓ BACTERIANA –BPE: 95%
PRESSIÓ DIFERENCIAL (Pa/cm2): 56%

Més informació: ideo.mj@gmail.com

ÚS, COL·LOCACIÓ I RETIRADA DE LES MASCARETES IDEO:

Disposem de diverses talles per a nens i adults.
El sistema de fixació és mitjançant una sola goma amb regulador per aconseguir més comoditat. Aquesta goma pot ser cordó de 3mm (no conté làtex) o bé plana de 6mm.

Recordem que l’ús de mascareta s’ha de complementar amb l’aplicació de gestos de barrera com la desinfecció de mans i respectar les distàncies físiques.

Per a la seva col·locació recomanem dues opcions:

Agafar la màscara per les gomes i penjar-la al coll (passar els cabells per sobre de la goma si es té llarg), posicionar-la a l’alçada de la cara i portar la goma per sobre de les ulleres. Ajustar-la al nas amb l’adaptador nasal i calibrar la tensió de la goma amb el regulador (no cal prémer).


Una altra opció és portar la goma a la zona parietal (part superior del cap).
Per a la seva retirada recomanem desinfectar les mans, i treure la màscara sense tocar la part frontal.


RENTAT I ASSECAT DE LES MASCARETES IDEO: Aquestes màscares estan llestes per al seu ús i han de rentar-se després de cada posta. Es recomana rentar a 60 ° i planxar amb vapor.

Este web únicamente utiliza cookies propias con finalidad técnica y estadísticas, no recaba ni cede datos de carácter personal sin tu conocimiento. Sin embargo, puede contener enlaces a webs de terceros con políticas de privacidad ajenas a la de mi web que podrás decidir si aceptas o no cuando accedas a ellos. Puedes personalizar las cookies aquí  -    Más información
Privacidad
Abrir chat
Bienvenid@ a el Taller de Ideo
Estoy aquí para ayudarte
Hola, soy María Jesús de EL TALLER DE IDEO.

Dime, ¿Qué necesitas?